Case: Dienstverlening

‘Dit is een integere club’

Hotelier Henk Hölscher is een gepassioneerde ondernemer. In de hotelbranche valt hij op door zijn grote inzet voor mensen met een beperking, of zoals hij zelf zegt: ‘mensen met andere kwaliteiten’. Integriteit staat bij Hölscher hoog in het vaandel. “In Bakker en Schnabel heb ik een samenwerkingspartner gevonden die net als ik hecht aan eerlijkheid, onderling respect en een gelijkwaardige samenwerking.”

“In het begin van onze samenwerking – zo’n 20 jaar geleden al – merkte ik het in het contact met Henk Bakker en later ook met zijn dochter Renske: dit is een integere club. Te vaak zie ik dat intermediairs voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten als zij onderhandelen over vergaderruimte of hotelovernachtingen. Alles moet zo goedkoop mogelijk zonder dat gekeken wordt of dat de kwaliteit wel ten goede komt. Bij Bakker en Schnabel is een scherpe prijs natuurlijk óók belangrijk, maar zij doen er alles aan om een deal te maken die voor iederéén goed is. De klant krijgt perfecte service en kwaliteit voor een goede prijs, en zowel het hotel als het bureau verdienen er iets aan. Dat vind ik belangrijk: een fair deal. Je moet elkaar wat gunnen.”

Bent u ook nieuwsgierig naar een duurzame relatie die werkt in uw voordeel?

Neem contact op >

‘De klant krijgt perfecte service en kwaliteit, en zowel het hotel als het bureau verdient er iets aan’

Landelijke dekking

“Als keten met 6 à 7 hotels werkt Inntel samen met diverse locatiebureaus, omdat wij anders grote landelijke opdrachtgevers mislopen. Een bureau kan die grote klanten een pakket accommodaties aanbieden van verschillende hotelketens door het hele land, en zo landelijke dekking en verschillende kwaliteitsniveaus bieden. Als de samenwerking prettig is, zoals bij Bakker en Schnabel, levert het ook veel andere voordelen voor ons op. Bakker en Schnabel regelt de reserveringen en facturatie, wat de overzichtelijkheid en snelheid zeker ten goede komt. Daarnaast kan ik met Renske – net als destijds met haar vader – op een strategisch niveau praten over de markt en ideeën uitwisselen, bijvoorbeeld over hoe we samen grote klanten kunnen benaderen. Zij deelt mijn overtuiging dat je ver kunt komen als je gebruik maakt van ieders kwaliteiten en talenten. In onze samenwerking zijn we altijd transparant en delen we informatie en kennis. En dat werpt al jaren zijn vruchten af.”

Bureau Zuidema koos in 2006 voor Bakker en Schnabel. De samenwerking groeide uit tot een prettig en gelijkwaardig partnership.
Zelfstandig trainer Stef Soons kiest met Bakker en Schnabel voor dienstverlening die verder gaat dan het regelen van een goede locatie.