Over ons

Hart voor de zaak

Met zijn jarenlange ervaring als trainer én als manager van een conferentiecentrum, voelde Henk Bakker in 1996 de behoeften in de markt goed aan. Met de oprichting van Bakker en Schnabel sprong hij in op de vraag om intermediairs die de behoeften van beide partijen – vrager en aanbieder – kennen en begrijpen. Nog altijd is dat onze kracht. We weten wat onze klanten zoeken én wat locaties moeten doen om een bijeenkomst tot een succes te maken.

Hart voor de klant

De kernwaarden van ons bedrijf – bekwaam, betrokken en persoonlijk – zijn niet zomaar gekozen. Het zijn waarden die in ons DNA zitten en iedere dag ons doen en laten bepalen. De expertise die wij in ruim 20 jaar hebben opgebouwd, delen wij graag met onze klanten. Veel tijd en aandacht steken wij in een persoonlijk en prettig contact en we gaan ver om uw doel te bereiken. Door onze oprechte interesse en betrokkenheid weten wij hoe we specifiek voor uw bedrijf en uw deelnemers de beste kwaliteit kunnen leveren.

Hart op de juiste plek

Bakker en Schnabel is geen online zoekmachine. Wij geloven in betrokkenheid, persoonlijke aandacht en de menselijke maat. Zodat wij u precies datgene kunnen adviseren en bieden wat bij u en uw deelnemers/medewerkers past. Dat kan u veel tijd en energie besparen. Ons geloof in mensen en het belang dat wij hechten aan een fair deal, uiten wij ook met ons vaste donateurschap van Oxfam Novib.