Klantendesk

We beantwoorden uw vragen graag telefonisch via 0343 53 32 66
of stuur een mail aan info@bakkerenschnabel.nl

Heeft u een acuut probleem? Meld het, dan gaan we er direct mee aan de slag.

Veelgestelde vragen

Klinkt mooi, een fair deal! Maar hoe werkt het?

Het is voor ons belangrijk dat voor boekingen die door ons worden gemaakt, een goede prijs betaald wordt. Maar wat is een goede prijs?

Voor onze leveranciers is het van belang dat zij hun kwaliteit en serviceniveau kunnen waarborgen. Dat zij onze klanten graag ontvangen omdat zij een reële, marktconforme prijs betalen. En dat u en uw relaties graag willen komen omdat zij kunnen rekenen op hospitality en aandacht die maakt dat je je meer dan welkom voelt. Bij een fair deal is één plus één dus drie.

Kan ik ook terecht bij jullie voor 1 evenement?

Dit is zeker mogelijk! Voor ons is dat een mooie kans om u kennis te laten maken met onze dienstverlening. Het liefst gaan wij met onze klanten een samenwerking aan voor lange tijd. Over en weer investeren we in deze samenwerking. Zo kunnen wij onze dienstverlening zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen, en u krijgt optimale service. En ook als u maar één evenement in de vijf jaar hebt, kan er evengoed sprake zijn van een langetermijnsamenwerking.

Waar vind ik een lijst jullie locaties en partners?

Wij werken niet met een vaste lijst van hotels en accommodaties. Wij werken onafhankelijk en bij het selecteren van de locaties zijn uw wensen leidend. Wij werken samen met de grotere hotelketens en congreslocaties, met kleinere individuele locaties en met alles en iedereen daartussen in. De klant is koning(in), en kiest zelf waar het paleis moet staan!

Interessant zo’n API, maar dat is zeker alleen voor grote bedrijven?

Automatiseren is voor ons een aanvulling op onze dienstverlening — en zeker niet andersom: wij zijn niet een helpdesk ter ondersteuning van onze boekingstool. Hoe automatisering onze klanten kan ondersteunen is afhankelijk van de specifieke behoefte. Wij faciliteren hierin niet alleen grote bedrijven maar ook kleinere organisaties of individuele trainers.

Ik wil een voorbeeld zien van een aanbieding of pakket voor ik met jullie in zee ga. Kan dat?

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en kennismaking — bij u op kantoor, op locatie of op onze uitvalsbasis in Wijk bij Duurstede. Aarzel niet en bel of mail naar Renske of Yvonne.