Slim in locatie en organisatie

Als trainer, trainingsbureau, bedrijf of (branche)organisatie kunt u er op vertrouwen dat wij de best passende accommodatie vinden voor uw bijeenkomst. Dat is tenslotte al ruim twintig jaar onze core business. Wij kennen de markt, spreken de taal en hebben een uitgebreid netwerk van locaties. We verdiepen ons in uw situatie en vraag, en regelen alles wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Zo kunt u – net als wij – focussen op uw kernactiviteiten.

Van locatie tot factuur: 
het komt goed

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de hotels voor zakelijke overnachtingen en de locaties voor maatwerktrainingen, jaarplanningen voor open trainingen, congressen en vergaderingen. Volledig toegespitst op hun behoeften, en vanuit onze ambitie het beste maatwerk te leveren voor een ‘fair deal’. Steeds meer organisaties ontdekken dat zij tijd, energie en geld kunnen besparen door het regelwerk rond zakelijke bijeenkomsten uit te besteden aan Bakker en Schnabel.

Prettige samenwerking met alle partijen

Naast het concrete zoek- en regelwerk, de administratieve afhandeling en evaluatie, besteden wij veel aandacht aan het onderhouden en verdiepen van relaties. We zijn altijd bereid vanuit onze ervaring en expertise mee te denken met onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de accommodaties en hebben ook met hen veel contact over hoe we samen het optimale resultaat kunnen bereiken voor u. Met plezier investeren wij in een goede samenwerking met alle betrokken partijen en de borging van onze dienstverlening binnen (branche)organisaties.

Uw persoonlijke digitale boekingssysteem

Is het voor uw organisatie of (overheids)instelling noodzakelijk of prettig om te werken met een digitaal boekingssysteem? Dan kijken wij samen met u hoe wij een dergelijke tool op maat voor u kunnen inrichten en eventueel koppelen aan uw eigen systemen. Ook bij de implementatie van zo’n interactieve boekingsportal binnen uw organisatie ondersteunen wij u graag. Ook wanneer we werken met een digitaal (zoek- en boek)systeem blijven wij in ons persoonlijke contact met u onze expert- en adviesrol vervullen.