Wie zijn wij?

Bakker & Schnabel is in 1996 opgericht om te voorzien in de behoefte aan een onafhankelijke intermediair voor zowel trainingbureaus als voor accommodaties.

Voor het trainingsbureau een partner die onafhankelijk van welke accommodatie of keten dan ook op zoek gaat naar potentiƫle trainingslocaties aan de hand van de vooraf vastgestelde prijs-kwaliteitverhouding aangevuld met specifieke wensen en eisen.

Voor de accommodatie een partner die haar helpt het gewenste niveau te bereiken en te behouden en die haar introduceert bij trainingsbureaus.

Het laat zich raden dat de oprichter van B&S, Henk Bakker, zijn expertise precies op het snijvlak van trainingslocatie en trainingsbureau meende in te kunnen zetten. Enerzijds door zijn jarenlange ervaring als trainer en anderzijds door de evenredige ervaring als operationeel manager van een vooraanstaand conferentiecentrum.

Dat dit een juiste inschatting bleek leert een blik op de huidige omvang en organisatiestructuur van B&S. B&S begon indertijd te werken voor organisaties uit het vrijwilligerswerk die locaties zochten, tegenwoordig werken we ook voor gerenommeerde trainingsbureaus en, direct of indirect, voor vele bedrijven en (overheids)instellingen.

Door de jaren heen is onze dienstverlening verder uitgebreid en kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers het werk dat komt kijken bij het organiseren van hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen uit handen nemen, van aanvraag en inschrijvingen tot facturatie en evaluatie.